Krapše d.o.o.

Smo podjetje, ki ponuja storitve v sklopu logistike, predvsem na področju skladiščenja in transporta živilskih izdelkov.

Verjamemo, da boste z nami zadovoljni

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002.
Smo podjetje, ki ponuja storitve v sklopu logistike, predvsem na področju transporta in skladiščenja živilskih izdelkov. V podjetju Krapše d.o.o. se zavedamo, da je kakovost storitev ključ do uspeha, zato smo strateško usmerjeni k doseganju še višje kakovosti storitev ter trajnostnega razvoja v svoji dejavnosti.

Individualno obravnavamo vsakega poslovnega partnerja in skupaj iščemo najboljše optimalne poslovne rešitve. Že vrsto let sodelujemo z zahtevnimi poslovnimi partnerji, se prilagajamo njihovemu načinu poslovanja, upoštevamo njihove želje in zahteve.

Vizija in poslanstvo

Naš cilj je predvsem zadovoljstvo naših naročnikov, oz naših strank, zato bomo še naprej delovali v smeri celovite ponudbe logističnih storitev, saj nam to omogoča konkurenčnost, našim strankam pa prihranek denarja.

Nadgraditi dosedanje hitro rastoče podjetje in postati pomemben člen logistične verige za naše naročnike jim omogočiti skladiščenje izdelkov do -30 stopinj na lokaciji v Mariboru, da lahko oskrba strank poteka nemoteno.

Naši načrti za prihodnost so jasni:

  • Smo in bomo dodatno razširili dejavnost logističnih storitev na območju Slovenije in Avstrije
  • Investiranje v lastne kadrovske kapacitete, znanje in seveda tudi osnovna sredstva.
  • Pridobiti mednarodne certifikate kakovosti v naši dejavnosti.
  • Na lokaciji v Mariboru prisluhniti potrebam naročnikov

Naša vizija je ustvariti ali postati ključni del kvalitetnega, zanesljivega in odzivnega sistema zunanjega upravljanja logistike za srednja in mala trgovska podjetja na področju Slovenije, ki so orientirana na domači in globalni trg. To bomo dosegli z usmerjanjem na potrebe kupca, učinkovitim upravljanjem potrebnih virov ter trajnostnim razvojem v svoji dejavnosti.

Poslanstvo
Naše poslanstvo je zadovoljevanje kupcev v smeri celovite ponudbe logističnih storitev in s tem optimiranje njihovega poslovanja.

Naše prednosti

  • celovita ponudba storitve
  • prilagodljivost storitve posameznem naročniku
  • odzivnost pri izvajanju naročil in visoka kakovost odzivnost glede zadovoljevanja potreb
  • zanesljivost in natančnost prevzemanje odgovornosti
  • velika usmerjenost in skrb dobra lokacija
Scroll to Top